امروزه استفاده از رنگ خوراکی بسیار رایج شده است و معمولاً در اکثر خوراکیها و مواد غذایی به میزان زیادی استفاده میشود؛ به همین دلیل تولیدکنندگان این محصول آنها را در مدلهای مختلف تولید و بستهبندی میکنند. انواع رنگ خوراکی عبارت است از:
رنگ خوراکی طبیعی
این نوع رنگها معمولاً از گیاهان استخراج میشوند و تأثیر بدی روی سلامتی ندارد. توجه داشته باشید که ترکیبات مفیدی مانند آنتی اکسیدانها در این نوع رنگ خوراکی ژله ای برای کیک یافت میشود. از میان رنگهای طبیعی میتوان به رنگ نارنجی موجود در کاروتن هویج، رنگ سبز ناشی از اسفناج، رنگ بنفش استخراج شده از کلم قرمز، رنگ زرد از زرد چوبه، رنگ قرمز از لبو و سایر رنگهای دیگر اشاره کرد که به طور طبیعی استخراج میشوند.
برای استخراج رنگهای خوراکی از یک پروسه سخت استفاده میشود و با توجه به اینکه در صنعت غذایی از میوه و سبزیجات مختلف این ترکیبات را استخراج میکنند، پس برای بدن مفید است و اکثر این مدل رنگهای خوراکی به راحتی در روغن حل میشوند؛ اما ممکن است که به سختی در آب حل شوند. در نهایت آنها فراوری میشوند تا پتاسیم آنها تشکیل شده و در اثر این فرایند در آب حل شوند. در نهایت شما میتوانید برای انواع غذاهای مختلف از این مدل رنگ خوراکی طبیعی استفاده کنید.
برای ساخت این مدل رنگهای خوراکی از ترکیبات شیمیایی استفاده میشود و انواع آنها در تولید شکلات، نوشیدنی و آبنباتهای مختلف مورد استفاده قرار میگیرد. بر اساس تحقیقات مختلفی که انجام شده است، مصرف این مدل رنگهای خوراکی میتواند موجب بیش فعالی در کودکان و بیقراری آنها شود. در نهایت رشد و قدرت تمرکز را تا حد زیادی کاهش میدهد. همچنین استفاده از رنگهای خوراکی برای بزرگسالان موجب کاهش ضریب هوشی و واکنشهای آلرژیک میشود. به همین دلیل امروز استفاده از این مدل رنگ خوراکیها در اکثر کشورها ممنوع اعلام شده است.
:: برچسبها:
انواع رنگ خوراکی ,
:: بازدید از این مطلب : 25
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0